Hirdetés

Halo 5 - ajándék a hálaadóknak

|

Ha az a célod, hogy minden Halo 5 emblémát felmarkolj, akkor jobb lesz, ha sietsz, mert lemaradsz a pulykáról.

Hirdetés

Most hétvégén zajlik az Egyesült Államokban a hálaadás ünnepe, ami természetesen a játékokba is beszivárgott. Mivel is fejezhetnénk ki jobban hálánkat, minthogy képen lőjük egymást hatalmas plazma fegyverekkel.

A Halo 5-ben annyi lesz a dolgotok most hétvégén, hogy hálával a szívetekben lőjétek le annyi játékostársatokat, amennyit csak tudtok. Ha sikerül, akkor tiétek a pulyka embléma, amit aztán büszkén viselhettek karácsonyig (vagy utána is, ha vagytok ennyire lázadó típusok).

A 343 Industries egyébként továbbra is támogatja a Halo 5-t. A közeljövőben érkezik a következő ingyenes tartalmi csomag egy új térképpel, tárgyakkal, és extra apróságokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)