Hirdetés

Tagadja a Microsoft, hogy lesz Halo 5 PC-re

|

Sajnos úgy néz ki, a Halo 2 után a Halo Infinite lesz a következő, nem Xbox-exkluzív FPS a sorozatban.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt, amikor lecserélte az Amazon a Halo 5 borítóképét, felcsillant a remény, hogy változtatva korábbi álláspontján a kiadó a Halo 5-öt, mi több, talán a Halo: The Master Chief Collectiont is kiadja PC-re. Bejelentés helyett viszont újabb cáfolatot kaptunk.

Hirdetés

A CNET-nek nyilatkozó szóvivő konkrétan kijelentette, hogy továbbra sincsenek tervek a Halo 5: Guardians Windows 10-re költöztetésére vonatkozóan. Frank O'Connel fejlesztési vezető elmondta, csak a Halo 5: Forge érhető el PC-re, és nem szándékoznak ezen változtatni. A Halo 5 egykori fejlesztőcsapata teljes gőzzel a Halo Infinite-re fókuszál, és igazából ő sem tudja, miért változott meg a borító. 

Most már tényleg nem jövünk lázba ilyen apró jelektől, a Halo franchise kapcsán, csak akkor szólunk, ha a Microsoft jelent be valamit. Megígérjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)