Hirdetés

A Halo 5 új tárgycsomagja a koronavírus elleni harcot segíti

|

A Microsoft és a 343 Industries összedobtak egy mikrotranzakcióval megvásárolható dobozt, aminek bevételei a vírus ellen harcolókat támogatják.

Hirdetés

A Halo 5 legújabb loot doboza, a Relief and Recovery azzal a céllal készült, hogy megsegíthesse a koronavírus ellen küzdő emberek munkáját, és a betegségtől szenvedő páciensek felépülését. A csomag április 30-ig lesz kapható, és a 10 dolláros árából befolyó minden bevételt a GlobalGiving szervezet kapja, mely a koronavírusra összerakott segélyalapba fogja azt pakolni.

Hirdetés

A GlobalGiving célja, hogy segíthessen a vírus terjedésének lelassításában. Az alapítvány az elmúlt hetekben már komolyan közreműködött abban, hogy orvosok kerülhessenek a frontvonalra, a klinikák minden szükséges segédeszközt megkaphassanak, és a szükséges tárgyak eljuthassanak a rászoruló családokhoz és menekülttáborokhoz is.

"A Spartanok már akcióban vannak, és nem mennek sehova. Amikor barátok, rajongók és családok szenvednek, akkor a Halo közössége mindig ott lesz, hogy támogassa őket."

- állt a közleményben.

A Relief and Recovery csomag egyébként tartalmaz 5 permanens ultra-rare vagy magasabb ritkaságú tárgyat, illetve 10 rare vagy jobb boost kártyát. A játékosoknak megéri, és a világnak is jobb lesz így egy picivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)