Hirdetés

Lehet, hogy nem kapjuk meg idén a Halo 6-ot

|

A 343 Industries ködös nyilatkozatot tett, amelyből arra következtethetünk, hogy 2018 talán Halo 6 nélkül fog eltelni. De meglepetésekre számíthatunk.

Hirdetés

A Microsoftnak égető szüksége lesz néhány komolyabb címre is az Xbox One X szekerének megtolásához, ahogyan teszi azt a Sony a PlayStation 4 kapcsán. A napokban felmerült már, hogy titokban készül a Fable 4 és tavaly Phil Spencer úgy nyilatkozott, hogy számos játékot fejlesztenek a háttérben, amikről akkor még nem szerettek volna beszélni.

Hirdetés

Ezek egyike a Halo 5: Guardians folytatása, a Halo 6 lehet, amelyről semmit sem tudunk azon kívül, hogy a 343 Industries dolgozik rajta. Jó hírrel azonban ezúttal se nagyon szolgálhatunk, ugyanis a 343 blogon felbukkant bejegyzés - amely a közösségi menedzsertől származik - szerint elérkezett 2018, ami rengeteg szórakozást és kalandot tartogat. Ugyanakkor a posztban az is szerepel, hogy nem, nem AZOK a kalandok, amikre valószínűleg mindenki gondol, hanem számos más izgalmas darab, amik közül némelyik meglepőbb lesz, mint a többi. 

Tekintve, hogy a Halo 5: Guardians első trailere és megjelenése között két év telt el, az új rész kedvcsinálóját pedig még csak nem is láttuk, így nem sokkolna le minket túlzottan, ha 2018-ban Halo 6 nélkül maradnák - ezt maga a stúdió egyik írója is alátámasztotta tavaly nyáron. Az viszont sokkal érdekesebb, hogy milyen más meglepetésekre célozgatott a közösségi menedzser. Talán a Showtime Halo sorozatára? Esetleg a HoloLenses kevert valósággal kapcsolatos projektről van szó? Esetleg máris jön a következő Halo Wars? Kíváncsian várjuk az E3-at. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)