Hirdetés

Új szereplők helyett ismét Master Chief lesz a Halo 6 középpontjában

|

A 343 Industries tisztán megértette a Halo 5: Guardiansre adott rajongói visszajelzéseket, így a folytatásban nem erőltetnek majd új szereplőket a reflektorfénybe.

Hirdetés

Rengetegen a menő exkluzívok hiányát tartják jelenleg az Xbox legnagyobb problémájának, amihez mindenképpen hozzájárul, hogy a Halo név már nem cseng olyan jól, mint hajdanán. A 343 Industries viszont fogadkozik, hogy a következő résszel helyrehozzák a sorozat hírnevét.

Így nem csak az osztott képernyős kooperatív mód hiányát orvosolják majd, hanem a Halo 5: Guardians történetével kapcsolatos egyik legfontosabb kritikát sem hagyják figyelmen kívül.

"Tudtuk, hogy az emberek Master Chief történetét várták a Halo 5-től. Igyekeztük úgy hirdetni, hogy okozhassunk némi meglepetést, de néhány rajongónak és főleg Master Chief rajongóinak hatalmas csalódást okoztunk, mivel ők többet szerettek volna látni Chiefből"

- nyilatkozta a franchise rendezője, Frank O'Connor.

"Talán nekem személyesen nem is volt akkora meglepetés, de a »Több Chiefet akarunk!« jellegű visszajelzések száma a Halo 5 megjelenése után jelentős volt, úgyhogy ő most fontosabb a sorozat szempontjából, mint valaha"

- fejtette ki.

Így a Halo franchise-t gondozó csapat egy ideig szünetelteti új szereplők bemutatását és inkább arra koncentrálnak, hogy "még inkább magával ragadó és valószerűbb" legyen a világ.

Mit gondoltok, lehet ismét xboxos húzónév a Halo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)