Hirdetés

A Halo: Battle Royale-ra egy jó ideig még biztos ne számítsunk

|

A készítők hallani sem akarnak a népszerű játékmódról, az sem biztos, hogy a Halo rajongóknak ez lenne a legnagyobb álmuk.

Hirdetés

A battle royale műfajú játékok sikerére talán egyesekben (bár bennünk kevésbé) felmerülhet, hogy vannak olyanok, akik a Halo univerzumában is szívesen neki mennének száz másik játékosnak. Erre viszont egy jó darabig még biztos várniuk kell. Vagy talán soha nem jön el ez a nap, és nem is feltétlenül baj ez.

Hirdetés

A Halo címekért felelős 343 fejlesztőit, Jeff Easterlinget és James Bachicit kérdezték egy livestream során arról, hogy mekkora esélyt látnak egy esetleges battle royale játékmódra a jövőben esedékes, Master Chief fémjelezte sci-fi lövöldék valamelyikében. Easterling lényegre törően és legalább akkora magabiztossággal szomorította el, vagy épp nyugtatta meg a rajongókat:

Most megmondom, hogy az egyetlen "BR", ami minket érdekel, az a Battle Rifle.

A puskák iránt érzett szereteten túl, persze előfordulhat még, hogy a jövőben változik a fejlesztők álláspontja. A Fortnite és PlayerUnknown's Battlegrounds továbbra is egészen hihetetlen számokat produkál mind a játékosszám terén, mind pénzügyileg, így nem csoda, hogy olyan címek is szerencsét próbálnak hamarosan a műfajjal, mint a Call of Duty vagy épp a Battlefield. 

Szerintetek jól működne egy battle royale játékmód a Halo világában? Egyáltalán szükség lenne nyitni ebbe az irányba minden shooternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)