Hirdetés

Megkezdődött a Halo: Combat Evolved Anniversary PC-s tesztelése

|

A játékosok közül néhányan már próbálgathatják is, hogyan szuperál asztali gépen a felújított klasszikus.

Hirdetés

A Halo: Reach már játszható PC-n, de ha minden a tervek szerint halad, akkor idén a teljes Halo: The Master Chief Collection is elérhetővé válik a platformon. A jelek szerint egész jól is halad a fejlesztés, mivel most a gyűjtemény egy újabb darabja került tesztelhető állapotba.

Hirdetés

A napokban elrajtolt a Halo: Combat Evolved Anniversary legelső PC-s tesztidőszaka, amire a 343 Industries már meg is invitálta a Halo Insider Program tagjainak egy részét. Ha csatlakoztatok korábban ehhez a kezdeményezéshez, akkor nem árthat vetni egy pillantást az e-maileitekre, hátha vár rátok is egy meghívó. Szerencsére akkor sincs baj, ha most nem jutottatok be, ugyanis később valószínűleg még több ilyen tesztre kerül majd sor.

A mostani próbaidőszak ad egy kis ízelítőt a kampányból: négy misszióba is belekóstolhatunk, illetve kipróbálhatjuk a multiplayer módot, és néhány egyéb apróság is elérhető már. Ha nem szeretnétek lemaradni később a hasonló lehetőségekről, akkor erre a linkre kattintva tudtok belépni a Halo Insider Programba.

Ti kaptatok meghívót az első tesztidőszakra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)