Hirdetés

Halo: Combat Evolved - megmenekül a multiplayer

|

Még egy túlélője van a Gamespy bezárásának, a Bungie klasszikusát tovább támogatja majd a GameRanger.

Hirdetés

A Gamespy utolsó napjaiban mindenki azon dolgozik, hogy minél több érintett játék többjátékos módját meg tudják menteni. Vannak sikersztorik és lesznek könnyes búcsúk is.

A délelőtt bejelentés szerint az Electronic Arts ötven játékának többjátékos módjától kell majd elszakadnunk, korábban pedig a Rockstar Games is kiadott egy nyilatkozatot a saját címeivel kapcsolatban, bár ott kevésbé drámai a helyzet. Most kiderült, hogy a Star Wars: Battlefront 2 és a Mortal Kombat 9 mellett a Halo: Combat Evolved is megússza a buktát.

A Halo: Combat Evolved és az inkább multis Halo: Custom Edition tovább él majd a GameRanger szárnyai alatt és nemcsak maga a játék, hanem a barátlisták és az üzenetküldés is elérhető marad.

Nektek melyik a kedvenc multis játékotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)