Hirdetés

Halo Enciklopédia karácsonyra

|

Nagyszerű karácsonyi ajándékot talált ki a Microsoft a Halo rajongóknak.

Hirdetés

Master Chief és társai külön enciklopédiát kapnak, a DK kiadó jóvoltából. A DK novemberre tervezi a Halo Encylopedia megjelentetését, és nem csak angolul. A DK nemzetközi szerződéseket kötött, több országban, sok nyelven tervezi a kiadást. A könyv elkészítésében tevékeny részt vállalt több, a Halo franchise-val foglalkozó fejlesztő is.

A Halo Encyclopedia gyakorlatilag egy guide lesz, melyben közelebbről megismerhetjük a Halo FPS-ekben, és a Halo Wars-ban szereplő karaktereket, járműveket, helyszíneket, egyszóval mindent. A könyv 352 színes oldalon mutatja be a Halo univerzumot, és eddig soha nem hallott részleteket is megtudhatunk majd segítségével. Szeretettel várjuk magyarul is!

Lehull az álarc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)