Hirdetés

A fiatalabb gamerek felé nyithat a Halo sorozat

|

A Halo sorozat készítőit sokan bombázzák a kicsiknek is megfelelő részekkel kapcsolatos kérésekkel, de a 343 szerint nagyon óvatosan kéne elkészíteniük egy ilyen játékot.

Hirdetés

A Halo sorozat ismét kikacsint a hagyományos FPS műfaj keretei közül az érkező Halo Wars 2-vel, de az sem kizárt, hogy a jövőben nem csak a műfajokat illetően lesz változatosabb a franchise. Bonnie Ross beszélt egy potenciális mellékvágányról, ami a kisebbeket célozná meg.

A Microsoft Studios alelnöke szerint ráadásul nem is maguktól kezdtek gondolkodni egy gyermekbarát Halón, hanem a rajongóktól hallják egyre gyakrabban, hogy szükség volna egy-egy ilyen játékra is. Az egyik konkrét példa, amit kiemelt, egy esetleges LEGO Halo elkészítésének lehetősége, ami talán a kiadó legnagyobb félelmét is el tudná hallgattatni. Ross szerint ugyanis csak akkor készülhetne el egy kevésbé kemény epizód, ha annak láttán nem menekülnének sikítva a keményvonalas rajongók sem.

"Ha egyáltalán megcsináljuk a játékot, sokat kell majd gondolkodnunk a megfelelő játékon, mert nem szabad elidegenítenünk a meglévő rajongótáborunkat. (...) a franchise indulásakor nem gondoltuk volna, hogy a rajongótáborunk magja érdekesnek gondolt volna egy LEGO Halo játékot, most viszont kéréseket kapunk vele kapcsolatban" - mondta Ross.

Szerintetek vevők lennének a rajongók egy könnyedebb Halóra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)