Hirdetés

Halo: Fireteam Raven - a következő Halo játék egészen rendhagyó

|

Nagyon kevesen játszhatnak majd vele, és a játékmenet is eltér az eddigiektől.

Hirdetés

A hivatalos Halo Waypoint honlapon jelentették be a Halo: Fireteam Raven című játékot, amelyet a Raw Thrills és a Play Mechanix csapatai fejlesztenek közös erővel.

Hirdetés

A legendás franchise következő tagja különleges darab lesz, ugyanis egy árkádgépre készült játékról van szó, ami csak limitáltan lesz elérhető, és minden bizonnyal sem konzolos, sem PC-s kiadásra nem számíthatunk.

A játék története szerint a Fireteam Raven, vagyis az Orbital Drop Shock Troopers (röviden ODST) elit alakulatának tagjait irányíthatjuk, a cél pedig megakadályozni, hogy a Covenant csapatok megszerezzék a szuperfegyverüket. Az árkád mókát egyedül, de akár négyen is lehet űzni a speciális lövegtornyos irányítással, az élményt pedig akár egy 130 hüvelykes, 4K-s kijelzőn élvezhetjük. A kiadó 343 Industries egy trailert is csatolt a bejelentéshez, ezt alább láthatjátok:

A Halo: Fireteam Raven egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, viszont nyáron már kipróbálható lesz a Dave and Buster árkádokban az USA-ban.

Nektek hogy tetszik a legújabb Halo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)