Hirdetés

Megjelent egy új Halo játék, de messzire kell utazni, hogy kipróbálhasd

|

A Dave & Busters nagy örömmel várja a szolgálatra kész katonákat.

Hirdetés

Amíg a Halo Infinite és az új Halo TV sorozat debütálását várjuk , akár meg is látogathatnánk egy árkád termet, hogy nyomuljunk egy kört a legújabb Halo játékkal. Persze ehhez egészen az Egyesült Államokig kellene baktatnunk. 

Hirdetés

A Halo: Fireteam Raven ugyanis egy csak ott megtalálható lövölde, amiben három haverunkkal vállt vállnak vetve (itt tényleg) küzdhetünk az ellenséges Covenant seregek ellen. A játék az eredeti Halo: Combat Evolved idővonalán helyezkedik el, maguk a játékosok pedig ODST katonákat alakítanak. Ugyan nem Master Chief a főszereplő, de ettől nem lesz kevésbé menő az élmény.

Egy ideje egyébként már elkezdte kitelepíteni a gépeket a kiadó, de a Microsoft legfrissebb bejelentése szerint, már minden Dave & Busters étteremben játszható lett Amerika szerte. A többi rajongónak picit várnia kell, de hamarosan indul a nemzetközi terjesztés is. Kíváncsian várjuk, hozzánk mennyire kerül majd közel egy ilyen szerkentyű. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)