Hirdetés

Halo 3 idén novemberben?!

|

Nos, sajnos nem PC-s megjelenésről van szó, de már eleve az megdöbbenésre adhat okot, hogy a semmiből előtűnő Halo 3 a BestBuy internetes áruház adatlapja szerint még idén novemberben, egészen pontosan 16-án érkezne. Egyébként erős a gyanú, hogy ez az "A" bizonyos nap, amikor meg fog jelenni maga az Xbox 360 játékkonzol. Természetesen a hivatalos debütálás még mindig karácsony, bár ez nem egészen állja meg a helyét, mert a "holiday" kifejezés nem feltétlenül a karácsonyt, hanem akár a hálaadást is jelentheti, persze ezt egyelőre cáfolják. Ha igazak a pletykák és valóban meg fog jelenni a konzol novemberben és olyan játékokat osztogatnak mellé, mint a Halo 3, akkor a Microsoft nem kis sikerre számíthat. Mi pedig csak várjunk, hogy végre megjelenjen a második rész, és hogy bejelentsék a harmadikat PC-re... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)