Hirdetés

Halo Infinite - lesznek bétatesztek a megjelenés előtt

|

A játékot készítő 343 Industries újabb érdekes részleteket árult el legújabb alkotásáról.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor jövő év végén már a boltok polcaira kerülhet a Halo Infinite, ami egyben a soron következő Xbox konzol egyik nyitócíme is lesz. Ráadásul ahogy az lenni szokott sok más játék esetében is, úgy ezt is kipróbálhatjuk még a hivatalos megjelenése előtt.

Hirdetés

A sorozat hivatalos weboldalára feltöltött bejegyzésből elég sok lényeges információt megtudhattunk az Infinite-ről. A fejlesztők elárulták például, hogy a játék debütálása előtti hónapokban bizony lesznek bétatesztek, és elsőként Xbox One-on lesz kipróbálható a kaland. Picit később persze PC-n is próbálgathatjuk majd a játékot, és a megjelenéshez közeledve egyre többen szállhatnak be a bétába.

Elméletileg osztott képernyőn keresztül is élvezhetjük a Halo Infinite bizonyos részeit, mivel a csapat már teszteli ezt a funkciót házon belül, így jó eséllyel a kész produktumban is helyet fog kapni. Továbbá  LAN-on keresztül is játszhatunk pajtásainkkal, illetve a Halo Reach-ben látott megoldáshoz hasonlóan testre szabhatjuk játékbeli páncéljainkat. Egyébként azok, akik a Halo 5: Guardiansben elérik az SR 152-t, kapnak egy kis apróságot az Infinite-ben, amivel menőzhetnek a többiek előtt.

A Halo Infinite valamikor 2020 végén jelenik meg PC-re, Xbox One és a jelenleg csak Project Scarlett néven emlegetett új Xbox konzolra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)