Hirdetés

Halo Infinite - nem ússzuk meg mikrotranzakciók nélkül

|

Akárcsak a többi nagy cím, a következő Halo is egy szolgáltatás akar lenni.

Hirdetés

A 343 Industries nagy lendülettel belebegtette a készülő Halo: Infinite fejlesztését, de azóta nem mesélt sokat róla. Ettől függetlenül az álláshirdetések meglehetősen beszédesek.

Hirdetés

A csapat éppen egy online élmény tervezésére szakosodott vezetőt keres, aki tapasztalt a szolgáltatásként kezelt játékok fejlesztésében.

"Olyan funkciókon kell dolgoznia, mint a közösségi lehetőségek, és melyek arra sarkalják a játékosokat, hogy barátaikkal együtt újra és újra visszatérjenek."

És bizony ebbe a feladatkörbe a mikrotranzakciós rendszer felügyelése is beletartozik. Ezek közül egyébként egyik sem meglepő. A Microsoft mikrotranzakciókat akar, mert látták, hogy a Halo 5-ben ez működött.

Az álláshirdetés egyébként kimondja, hogy az új kollégának felelnie kell majd a játékosok fejlődési rendszeréért és a "játékos befektetési élményért". A felhasználóknak lehetőséget akarnak adni az önkifejezésre, ami nyilván azt jelenti, hogy kozmetikai cuccokat vehetünk majd.

Mindemellett egyébként egy másik poszt is nyitott, az erre jelentkezőknek a csalás elleni PC-s védelemmel kell foglalkozniuk. A 343 komolyan akarja venni ezt a részét is a PC-s verziónak, ami azért egy kicsit jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)