Hirdetés

Halo Infinite - lesz 4 fős osztott képernyős mód, és karakterszerkesztő is

|

A 343 mindenben igyekszik a rajongók kedvére tenni, a Halo Infinite szép újításokat ígér.

Hirdetés

Bonnie Ross, a 343 Industries feje mesélt kicsit terveikről a Halo Infinite kapcsán. Az egyik első, és legfontosabb bejelenteni valója volt, hogy visszatér az osztott képernyős mód, amiben akár négyen is lövöldözhetünk majd egymásra.

Hirdetés

Elmondása szerint a csapat egyik legnehezebb döntése volt, hogy kivágják ezt a feature-t a Halo 5-ből, és a jövőben nem szeretnék ezt újra meglépni, vagyis

minden további Halo játékban lesz osztott képernyős mód.

A karakterek testreszabását illetően a Halo: Reachből merítenek ihletet, ami a rajongók szerint a franchise legjobb része volt ebből a szempontból. Nem kell aggódnunk tehát ezzel kapcsolatban sem.

Bonnie Ross a PC-s tábort is meg akarta nyugtatni, így kihangsúlyozta, hogy a Halo Infinite motorja, a Slipspace a platform figyelembevételével készült, és a PC-s játékosok is ugyanolyan fontosak lesznek a fejlesztők számára, mint az Xboxosok.

"A csapatunk nem csak úgy néz erre a játékra, hogy 'ez a mi világunk'. Ez a rajongók világa."

Ezzel az alapelvvel fejlesztik a folytatást, így a céljuk, hogy mindent megadjanak a rajongóknak, amire csak vágynak. Kíváncsian várjuk az eredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)