Hirdetés

A Halo Infinite egyfajta szellemi reboot lesz a sorozat számára

|

Ezt a 343 Industries vezetője nyilatkozta nemrég, és egyéb érdekességeket is elárult a széria kapcsán.

Hirdetés

A tavalyi E3-on került bemutatásra a Halo Infinite, amiről azóta megtudtunk egy-két részletet, de eddig még nem sokat láthattunk belőle. A 343 Industries feje viszont tisztában van azzal, hogy csapatával együtt miféle kalandot szeretne elhozni a rajongók számára.

Hirdetés

Bonnie Ross, a stúdió alapítója és vezetője azt nyilatkozta, hogy a készülő Halo Infinite a Halo franchise szellemi rebootja lesz, bármit is jelentsen ez. A fejlesztők a korábbi kudarcok után tartottak egy kis szünetet és elgondolkodtak azon, milyen legyen az új játékuk. Ross szerint sok idejük volt arra, hogy visszatekintsenek és megnézzék, mit rontottak el, mit sikerült jól csinálniuk, illetve mit jelent számukra a Halo. Hozzátette még, hogy a sztori mellett a többjátékos rész is nagyon fontos, és a tervek szerint az új részben mindkettő rendben lesz.

Ross a battle royale témára is kitért egy kicsit, és tudja, hogy a rajongók egy része szívesen látná a dolgot a Halo Infinite-ben, de azt nem igazán árulta el, hogy lesz-e a játéknak ilyen része. Azonban azt hozzátette, hogy a többjátékos rész sandbox jellegének köszönhetően egy csomó játékmód elférhet benne.

Végül az is kiderült, hogy a Microsoft ki akart adni egy olyan játékot, ami Bonnie Ross szerint egyfajta Halo 5.5 vagy Halo 6: ODST lett volna, de végül Phil Spencer elkaszálta a projektet, mert szerinte nem felelne meg a rajongóknak egy ilyen alkotás. Ross külön kiemelte, hogy csak ötleteltek erről a játékról, és nem kezdődött el a fejlesztés.

Egyébként ha minden igaz, a Halo Infinite ott lesz az idei E3-on, úgyhogy remélhetőleg még több részletet megtudhatunk majd róla. Szerintetek jó munkát végeznek majd a 343 Industries fejlesztői?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)