Hirdetés

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

|

Úgy néz ki, hogy a 343 szeretne RPG elemeket csempészni a sci-fi lövöldébe, de persze egyelőre csak pletykákat tudunk ennek kapcsán.

Hirdetés

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő Xbox generációval kapcsolatos pletykákról. Tőle tudtuk meg, hogy a Halo Infinite jó eséllyel már a következő konzolra érkezik (a One mellett), és most azt is tőle tudtuk meg, hogy a fejlesztők az RPG elemek becsempészését is tervezik a játékmenetbe.

Hirdetés

A legutóbbi cikkének ez volt a legérdekesebb sora:

"A vadonatúj játékmotor lehetőségeit kihasználva a fejlesztőcsapat megpróbálja a úgy felépíteni a sztoriélményt, hogy az a játékos döntéseitől függően alakuljon. Az Infinite-ben lehetséges, hogy több RPG elem lesz, mint eddig bármikor a sorozatban."

Arra nem tér ki, hogy a sztori befolyásolása mennyire lesz lehetséges, de egyelőre kár lenne BioWare szintű döntésekre készülni.

Érdemes megjegyezni, hogy megerősítés nélkül ez csak egy izgalmas pletyka, viszont felvet egy érdekes kérdést: mennyire akarunk mi egy Halo játékot RPG elemekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)