Hirdetés

Installation 01 - a 343 engedélyezte a rajongói Halo játékot

|

Rajongók egy csapata már egy ideje dolgozik azon, hogy PC-re is elhozza a Halo multiplayer élményét. Míg jó pár kiadó azonnal lekapcsol minden hasonló projektet, a Microsoft és a 343 Industries engedékenyebb.

Hirdetés

Óvatosnak kell lennie annak, aki lelkesedésből szeretne olyan játékot készíteni, ami egy nagy kiadó franchise-ának elemeit használja. A Nintendo több Pokémon-játékot is elkaszált, de az EA sem volt kegyes azokkal, akik a Star Wars Battlefront III-at akarták életre kelteni.

Hirdetés

Ez persze valahol érthető, próbálják védeni a jogaikat, nem tehetnek mást. A 343 Industries viszont ahelyett, hogy leállította volna az Installation 01 fejlesztését, megbeszéléseket folytatott a csapattal, minek eredményeképp sikerült megállapodni arról, hogy a játék addig készülhet és működhet, amíg abból anyagi haszon nem származik. Pénzbeli támogatást így  a fejlesztők nem fogadhatnak el, de valószínűleg eleve nem ezért vágtak bele a feladatba. Arról nincs szó, hogy a 343 tanácsokkal támogatja-e őket, vagy egyáltalán bármivel. Az alábbi videóban látható minden elem saját, a Halo játékok elemeit nem használták fel. 

Nektek hogy tetszik? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)