Hirdetés

Halo játék készül mobilra?

|

A legújabb Microsoft álláshirdetés okán, azonnal elindultak a találgatások.

Hirdetés

A CareerBuilder.com egyik hirdetése adott okott a nagy elgondolkodásra. Ugyan az ajánlat nem egy konkrét projekthez keres embereket, de nagy nehez ki lehet találni, mire készülhet a Microsoft. Az állást betölteni vágyó emberkéknek ugyanis szeretnük kell a Halo univerzumot, és az sem baj, ha mobil eszközökre is tudnak fejleszteni.

Master Chief tehát mobilon is hódító útra indul? Amennyiben igen, mely eszközök jöhetnek szóba? iPhone?  Talán nem. Van viszont a Microsoftnak ez a nagyszerű kis Windows Mobile témája. Elképzelhető, hogy ezt a szegmenst erősíti a - talán - eljövendő, új Halo projekt? Csak találgathatunk egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)