Hirdetés

Egy Halo játék továbbra sem jön PC-re

|

Beigazolódott, amit sejtettünk: a Halo: The Master Chief Collectionnel egyelőre nem lehet majd bepótolni minden elmaradást.

Hirdetés

Az év egyik legboldogabb híre eddig a Halo: The Master Chief Collection PC-re költöztetése. Még nem tudjuk, mikor jön a csomag, de az már biztos, hogy végre a PC-sek is bepótolhatják a Microsoft egyik legerősebb sorozatának részeit.

Hirdetés

A TMCC tartalmazza a Halo: Combat Evolved, a Halo 2, a Halo 3, a Halo 3: ODST, a Halo 4 és a Halo: Reach játékok feljavított változatait, viszont a legfrissebb nem spin-off játék, a Halo 5: Guardians nem a csomag része. A 343 Industries közösségi menedzsere megerősítette, hogy egyelőre a felsorolt játékok átköltöztetésére fókuszálnak, és nincsenek a Halo 5 átportolására vonatkozó tervek. Ez persze simán változhat, hiszen eredetileg a korábbi Halo játékokat sem akarták PC-re kiadni, aztán mégis meggondolták magukat.

Ezzel a hat játékkal is jó néhány órán át el lehet szórakozni, pláne azoknak, akik nem csak a kampányt gyűrik le, hanem multiznak is. Kíváncsian várjuk, végül a Halo Infinite előbb érkezik-e, mint a Halo 5 PC-s változata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)