Hirdetés

Ilyen lett volna a kockásított Halo-játék

|

Pár évvel ezelőtt felmerült az ötlet, hogy a LEGO nagy riválisa, a Mega Bloks is beszáll a videojátékok világába, méghozzá egy Halo játékkal. A projektet most mozgás közben láthatjuk.

Hirdetés

A LEGO videojátékok kiadása jövedelmező üzletnek bizonyult, a TT Games folyamatosan gyártja az újabb és újabb, licencelt játékokat. Eddig viszont csak filmes franchise-okat LEGO-sítottak, más játéksorozatokat nem. 

A cég nem szeret valós vagy valódira hasonlító fegyvereket LEGO formában megjeleníteni, így arra sem volt sok esély, hogy a LEGO Halo elkészüljön. Azonban a Mega Bloksnak nincs ilyen megkötése, és mint most, a fenti videóból kiderült, a tavaly bezárt N-Space dolgozott a "Haggar" kódnéven emlegetett projekten. Xbox 360-ra jelent volna meg, és játékmenetében is eléggé hasonlított a TT Games alkotásaihoz (még humort is akartak belecsempészni), viszont megvolt benne minden, amiről egyértelműen felismerhető, hogy ez Halo (például több fegyver, vezethető járművek, és persze a Spartan katonák). 

Végül állítólag azért nem lett belőle semmi, mert a Microsoft teljesen az Xbox One-ra fókuszált, és nem támogatta tovább ezt a projektet. A videóban rengeteg játékmenetet láthattok, nézzétek meg, és mondjátok el, hogy tetszett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)