Hirdetés

Még nincs kizárva, hogy kapunk Halo Mega Bloks-szerű játékot

|

A kiszivárgott Halo Mega Bloks projekt annyi pozitív visszajelzést kapott, hogy a végén még el is készül.

Hirdetés

Bonnie Ross, a 343 Industries feje már kifejezte meglepetését és háláját a Halo Mega Bloks projekt, a Haggar kapcsán fórumokra ömlő pozitív reakciók miatt. Most Brian Jarrard, a 343 közösségi menedzsere is reagált, aki szerint még készülhet hasonló.

A PtoPOnline nevű YouTube videósnak hála kikerült az internetre egy befejezetlen demó videóanyaga, amire nagyon rápörögtek a Halo rajongók.

"Ennyi pozitív visszajelzés és támogatás után lehet, hogy fogunk még látni olyan Halo projektet, ami ezen az irányvonalon halad majd tovább."

Ennyi elég volt az internetnek ahhoz, hogy üdvrivalgás törjön ki a fórumokon. A 400. szuper jó LEGO kalandon túl is igazán szórakoztatónak és üdítőnek tűnt a Halo Mega Bloks projekt. Reméljük visszatér valamikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)