Hirdetés

PC-re jöhet szinte a teljes Halo sorozat?

|

A Microsoft letiltott egy rajongói Halo-projektet, viszont ennek magyarázatában utalt arra, hogy a PC-sek nem sokáig maradnak Halo-szegénységben.

Hirdetés

Talán mindannyian emlékeztek még arra a traumatikus eseményre, amikor a Microsoft kiadta a Halo 2-t PC-re, viszont csak Windows Vistát futtató rendszereken volt hajlandó elindulni. Mivel a Vista a herpesz operációs rendszerek közti megfelelője volt, sokan kimaradtak az élményből.

Hirdetés

Azért létezik néhány lelkes rajongó, aki saját kezébe vette az irányítást, és elkezdte összerakni az ElDewritót, avagy az el nem készült Halo Online kiszivárgott fájljaira épülő modot, amit viszont a 343 Industries a legutóbbi frissítését követően letiltott. Ennek oka természetesen a személyi tulajdon védelme volt (sajnos nem lehet engedékeny senki, a Microsoft sem, ha erről van szó), viszont a csapat próbált pozitív lenni, és együttműködést javasolt.

Phil Spencer tweetjében kiemelte ezt a részt:

"Izgatottak vagyunk az eredeti, klasszikus Halo-élmény PC-re költöztetésének lehetőségei miatt, és reméljük, megállapodást tudunk majd kötni az ElDewrito csapattal, valamint a modder és tartalomgyártó közösséggel."

Ebből, ha merünk bátrak lenni, következtethetünk arra, hogy a Halo: The Master Chief Collection (mely a Halo Wars játékok, az ötödik rész és a Halo: Reach kivételével mindent tartalmaz) a közeljövőben PC-re is megjelenhet. A következő, teljes értékű Halo-játék, ahogy a Microsoft minden saját kiadású játéka, biztosan kapható lesz a platformra, de ha a gyűjtemény is jönne, az volna maga a tökéletesség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)