Hirdetés

Rajongók csinálják a Halo-t PC-re

|

Vannak, akik még hisznek Master Chief PC-s újjászületésében, de jobb, ha nem a Microsofttól várják a megoldást. Megint a rajongók viszik a fáklyát.

Hirdetés

Több mint 6 éve már, hogy igazi Halo-t kaptunk PC-re (a Spartan Assault-ot inkább hagyjuk). Azóta megjelent már egy Halo 3, Halo 3: ODST, Halo Wars, Halo Reach és egy Halo 4 is anélkül, hogy a PC-s társadalom bármit is látott volna ezekből.

Tiszta sor, hogyha számítógépes társaság szeretne Halo-t, akkor meg kell csinálniuk maguknak. Pontosan így gondolta egy 20 főből álló csapat is, akik a CryEngine 3-at felhasználva készítenek egy, a sorozat történetétől különálló epizódot. A Contingency névre keresztelt projekt még csak korai szakaszban van, így a lent látható traileren lévő helyszínek még változhatnak, viszont az már most látszik, hogy rengeteg munka van a játékban.

Reméljük, hogy nem egy olyan rajongói kezdeményezés lesz, ami egyszer csak felbukkan, de soha nem hallunk róla többet. Nektek hogy tetszik az ötlet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)