Hirdetés

Halo - fantasztikus replika fegyver készül

|

A minőségi replikákat gyártó TriForce elkészítette a Halo játékokból ismert Plasma Rifle pontos, valós mását, ráadásul rögtön kettőt is.

Hirdetés

A TriForce számos tárgyat készített már videojátékok alapján, sokat tapasztalt gyártó ezen a téren, ezért egyáltalán nem m+eglepő, hogy előrendelést kaptak a Halo szériából ismert Plasma Rifle replikára. 

A rajongói ereklyének darabja 600 dollárba (~147 ezer forintba) kerül, cserébe viszont garantáltan ugyanazt kapjuk, mint amit a Halo játékokban is láthattunk, persze a működését leszámítva.

A Plasma Rifle kétfajta színben készül, Elite kékben (lent) és Brute pirosban (fent) és 150 dollárért (~36750 forintért) bárki lefoglalhat egyet magának, hiszen csak így garantált, hogy az 500 darabos limitált készletből ő is kap egyet 2015 harmadik negyedévében. 

További képek a galériában. Ti fizetnétek ennyit egy replikáért? Ha igen, melyik színt választanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)