Hirdetés

Halo: Reach - "2010 legnagyobb játéka lesz"

|

Aaron Greenberg a Microsoft termékmenedzsere szerint a Halo: Reach mindent vinni fog 2010-ben

Hirdetés

Videojáték szempontból egy igazán kiváló évet tudhatunk magunk mögött. Elég csak a Metacritic toplistájára nézni és láthatjuk, hogy a 2009-es évjárat még sokáig a játékosok kedvence marad. Aaron Greenberg a Microsoft termékmenedzsere viszont már a jövőbe tekintett amikor azt nyilatkozta, hogy a Halo: Reach lesz 2010 legnagyobb játéka.


Ez egy magabiztos kijelentés annak a fényében, hogy több kiadó számos kiváló játéka lett 2010-re dátumozva, hogy elkerüljék a Modern Warfare 2 hatalmasat szóló atombombáját. StarCraft II, Max Payne 3, Mafia II, Bioshock 2, és még sorolhatnám, akik mind jövőre érkeznek és mindegyik potenciális "Game of the Year" esélyes. Bár az is könnyen megeshet, hogy Greenberg csak a holnap esti Halo: Reach világpremier előtt szerette volna feltüzelni kissé a hangulatot. Az E3-on bemutatott Halo: Reach trailer után szombat este a VGA 2009-en várhatóan több mindent is láthatunk majd a Bungie, valószínűleg utolsó Halo játékából. De Greenberg kijelentését akkor is célszerű fenntartásokkal fogadni. Vagy szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)