Hirdetés

Halo: Reach - 50 percnyi gameplay érkezett a PC-s verzió kampányából

|

Úgy tűnik, jól halad a fejlesztés, mivel az alkotók egyre több részletet mutatnak meg a játékból.

Hirdetés

A PC-s játékosok legnagyobb örömére készül a Halo: The Master Chief Collection portja, ami a számítógépes közönségnek is elhozza a sorozat első négy számozott epizódjának, valamint az ODST-nek és a Reach-nek a felújított változatait. Most ez utóbbi kampányából csodálhatunk meg majd egy órányi játékmenetet két részletben, ami alapján mind a 1080p-s, mind a 4K-s kinézetről képet alkothatunk.

Hirdetés

Ugyan a megjelenési dátumot még mindig nem tudjuk, de a jelek szerint jól halad a portolás, mivel a fejlesztők nemrég a játék multis szegmenséből mutattak pár részletet, most pedig két videósnak köszönhetően a kampányt nézhetjük meg. Az egyik videón a Noble Actual küldetést követhetjük figyelemmel 1080p-ben, a másikon pedig a Winter Contingency látható 4K-s felbontásban, mindkét esetben 60 fps-sel. Érdekesség, hogy ezek a játék azon küldetései, ahol magyar beszédet is hallhatunk, hiszen ez a helyi telepesek nyelve, illetve a játékban lévő helyszínek némelyike is magyar nevet visel, mint például Visegrad vagy Sopron. Itt tudjátok megnézni, a két videót:

Az szinte biztos, hogy idén már nem jelenik meg a Halo: The Master Chief Collection PC-re, de mi igazából boldogok leszünk, ha a várakozást a fejlesztők végül egy minőségi porttal jutalmazzák.

Nektek hogy tetszik a játék jelen állapotában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)