Hirdetés

Streamben mutatták be a fejlesztők, hogyan fut a Halo: Reach Firefight módja PC-n

|

Egyelőre kiemelték, hogy ez még nem a végleges verzió, de a jelek szerint elég jól muzsikál a játék PC-n is.

Hirdetés

A 343 Industries tegnap tartott egy streamet, amiben bemutatták, hogy szuperál a Halo: The Master Chief Collection részeként PC-s portot kapó Halo: Reach. A közvetítés alatt az egyik fejlesztő majd egy órán keresztül játszott a Firefight móddal, miközben a csapat többi tagja válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Hirdetés

A Firefight a Halo sorozat egy nagyon népszerű módja, ami nagy vonalakban arról szól, hogy egyedül vagy egy négy fős csapat tagjaként kell felvegyük a harcot a hullámokban támadó Covenant erőkkel. A csaták a kampányból származó, direkt erre a módra átalakított pályákon zajlanak, és a harcok nehézsége hullámról hullámra fokozatosan nő. A közvetítésben egy PC-n tolják a Firefightot, amiből arra következtethetünk, hogy hamarosan mi is kipróbálhatjuk, lévén a játék szinte hibátlanul fut. A teljes közvetítést itt nézhetitek meg:

Sajnos az nem derül ki, hogy pontosan mikor vehetjük fel a Spartan sisakot, hogy szétcsapjunk a Covenant erők között, de a gameplayt látva már nincs messze ez az időpont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)