Hirdetés

Komoly rekordot állított fel a Halo: Reach PC-s megjelenése

|

Megjelent a Master Chief Collection első darabja PC-re is, a játékosok pedig rávetették magukat a kipofozott Halo: Reachre.

Hirdetés

A Reach a Halo sorozat egyik legkedveltebb darabja, részben ezért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy ezt a részt teszik először elérhetővé a PC-s közönség számára is. A Halo: Master Chief Collection többi része is szépen lassan elérhetővé válik azoknak, akik beruháznak a gyűjteményre, de egyelőre Visegrád és Sopron ostromával kell beérjük - az első heti adatokból viszont úgy látszik, hogy ezt senki nem bánja.

Hirdetés

Majdnem 3 millióan játszottak a Master Chief Collectionnel a megjelenés hetén, ami azt jelenti, hogy most többen voltak kíváncsiak a Halo: Reachre, mint az eredeti megjelenésekor. Ez a szám az xboxos és PC-s adatokat tartalmazza, de a játék a Steam eladási listáján is az első helyet zsebelte be - ezt korábban egyik Xbox Game Studios gondozásában megjelent játék sem tudta elérni a Valve digitális boltjában. December 3-án Twitchen is a legnézettebb játék volt a MCC, egész héten pedig majdnem 3 millió órányi Halo tartalmat fogyasztott a nép.

A következő PC-s megjelenés a Halo: Combat Evolved lesz, azaz a széria első részének felújított változata, ezt követően pedig kronológiai sorrendben kapjuk majd meg a Halo 2-t, a Halo 3-at, a Halo 3: ODST-t és a Halo 4-et, de hogy pontosan mikor próbálhatjuk ki őket, arról még nem érkezett pontos információ. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)