Hirdetés

Halo: Reach - hamarosan kezdődik a PC-s bétateszt

|

A sorozat egyik legjobb darabja hamarosan PC-re is megérkezik, néhány szerencsés pedig még a megjelenés előtt próbát tehet majd vele.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legjobb híre volt a PC-sek számára, amikor a Microsoft bejelentette, hogy a Halo: The Master Chief Collection végre PC-re is megérkezik, az pedig már csak a hab a tortán, hogy az új változatba az eredeti kiadásból kimaradt Halo: Reach is megtalálható lesz majd. Most végre ki is próbálhatjuk a Reach legújabb kiadását, ugyanis már gyülekezhetnek a lelkes jelentkezők a hamarosan induló bétatesztre.

Hirdetés

Ha valaki PC-n szeretné tesztelni a játékot, akkor alapvetően kettő lépést kell majd megtennie: először is regisztrálnia kell a Halo Insider programba, amit itt lehet megtenni, másodszor pedig fel kell töltenie a DirectX diagnosztika eredményét (ebből fogja látni a Microsoft, hogy ki milyen gépen szeretné kipróbálni a játékot, ami optimalizálás szempontjából fontos információ) valamint össze kell kapcsolnunk a Steam accountunkat is a Microsoft rendszerével.

Persze fontos megjegyezni, hogy a regisztráció még nem jelent garanciát, ugyanis a csapat elárulta, hogy még számukra is várakozáson felüli a jelentkezők száma és teljesen biztosak abban, hogy nem fognak tudni mindenkinek lehetőséget biztosítani. Ettől függetlenül persze egy próbát megér, hiszen nem kerül semmibe.

Azt egyébként egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg a The Master Chief Collection PC-s változata, viszont az már biztos, hogy az egyes játékok Steamen is elérhetőek lesznek és akár külön-külön is megvehetjük őket.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)