Hirdetés

Jövő héten indul a Halo: Reach PC-s bétatesztje

|

A pontos kezdés még nincs kőbe vésve, de ha minden a tervek szerint halad, akkor a jövő héten már lövöldözhetünk.

Hirdetés

Hosszas tologatás után most úgy néz ki, hogy lassan tényleg beindul a Halo: Reach PC-s változatának bétatesztje. A 343 nagyon szeretné a jövő héten megnyomni a nagy, piros start gombot (tudjátok, ez van a nagy, piros önmegsemmisítő gomb mellett), de ha sikerül is bepörgetni a szervereket, még akkor is csak egy szűk rétegét fogják meghívni a Halo Insider tagoknak.

Hirdetés

A hivatalos blogposztban a 343 Industries leírta, hogy szeretnének kicsiben kezdeni, mert nagyon sok minden sikerülhet rosszul. Először meg akarnak bizonyosodni arról, hogy szerveroldalról minden rendben van, és bírja a terhelést. Ha rendbetették a legsúlyosabb gondokat, akkor fogják növelni a meghívott Insider tagok számát.

A Halo Insider programra itt tudtok jelentkezni, hátha sikerül bejutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)