Hirdetés

Azonnal rávetődtek a Halo: Reachre a PC-s játékosok

|

A Halo: The Master Chief Collection első darabja rögtöna legnépszerűbb játékok közé került Steamen.

Hirdetés

Több mint tíz éve nem jelent meg Halo FPS PC-re, és akkor is sikerült azt a szimpatikus döntést hoznia a Microsoftnak, hogy a Halo 2 csak Windows Vistát futtató gépeken volt hajlandó elindulni. Ez volt egyébként az egyik első Games for Windows Live-os játék, csak hogy biztosan ne tudja magát a PC-sek szívébe lopni.

Hirdetés

Darabokban a teljes Halo sorozat ellátogat PC-re, első lépésként a Halo: Reachet adták ki december 3-án. Már a megjelenés előtt is látszott, hogy nagy lesz az érdeklődés iránta, de azt valószínűleg senki nem várta, hogy Steamen az élről letaszíthatatlan PUBG-CS:GO-Dota 2 kombó után a negyedik helyen nyit az egyszerre játszók számát tekintve: több mint 160 ezren futtatták a játékot egyidőben. Lenyomta a szintén jól teljesítő Destiny 2-t és a Grand Theft Auto V-öt is.

A Halo: Reach egyébként Xbox One-ra is tegnap érkezett meg, ott szintén a Halo: The Master Chief Collection része. Arról nincsenek adataink, hogy ezt mennyien játsszák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)