Hirdetés

Halo: Reach - nem csúszik jövőre a megjelenés

|

A Microsoft Store a ma estére tervezett bejelentés előtt kiszivárogtatta a dátumot.

Hirdetés

Az év legnagyobb Inside Xbox előadására készül a Microsoft, de ahogy az az ilyen nagyszabású műsorok előtt lenni szokott, most is minden szivárog. Lesznek még meglepetések, viszont van, amire nem kell addig várnunk.

Hirdetés

A Halo Reach PC-s változatának megjelenési dátumát ugyanis már elárulták - valószínűleg - véletlenül. A Microsoft Store-os termékadatlap jól láthatóan december 3-át ír (legalul nézzétek, a "További információ" résznél), és okkal feltételezhetjük, hogy a kiadó a saját oldalán nem állít valótlant. Ráadásul a gépigényt már egy ideje tudjuk, és ha azt sikerült véglegesíteni, a játék maga is közel végleges állapotban lehet.

Idővel a teljes The Master Chief Collection is követi, de egyelőre ezzel teszteli a terepet a 343 Industries. Próbáljátok ki bátran, a széria egyik legjobb része a Reach.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)