Hirdetés

Halo: Spartan Assault - a művelet időpontja

|

Már a héten megérkezik a Spartan Assault, ami évek óta az első PC-n is játszható Halo cím lesz. Heti kihívások, laza lövöldözés akár mobilon is.

Hirdetés

A Halo 2 2009-es megjelenése óta nem volt PC-s epizódja a Microsoft sikersorozatának (és már annak a szervereit is lelőtték) ezért igazán örömteli, hogy érkezik a Halo: Spartan Assault. Kicsit más lesz ugyan, mint az eddigiek, de legalább akár zsebre is vághatjuk.

A Windows 8-ra és Windows Phone 8-ra megjelenő epizód egy felső nézetes lövölde lesz, ami történetileg a Halo 3 és a Halo 4 közé ékelődik, és a Spartan Ops program első napjait dolgozza fel. Első körben 25 missziót fog tartalmazni, de le mernénk fogadni, hogy a beépített store új küldetéseket is felkínál majd a későbbiekben.

A Halo: Spartan Assault megjelenésének dátumát is tudjuk: július 18-án érkezik meg, de első körben csak a PC-sek, illetve az amerikai Verizon Wireless szolgáltató partnerei vásárolhatják meg a játékot, közülük is csak azok, akiknek mobilja legalább 1GB RAM-mal rendelkezik. A többi Windows Phone 8-as tulaj majd augusztus 16-án töltheti le a saját példányát, ekkor már az 512MB-os készülékeken is futni fog.

Ez az új stílus tökéletesen beleillik a Microsoft terveibe: jön a Halo tévésorozat, készül egy next-gen epizód és már a kanyarban a zsebre rakható változat. Már csak egy Halo-s lepedőt kérek és teljes lesz a boldogságom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)