Hirdetés

Steamre költözik a legújabb Halo

|

A Halo 2 után ismét kapnak egy részt a sorozatból a PC-sek, mégsem teljes az öröm.

Hirdetés

Noha a Halo: Spartan Assault előbb jelent meg PC-re (és Windows Phone-ra), mint Xbox One, vagy Xbox 360 konzolokra, mostanáig csupán akkor játszhattunk vele, ha Windows 8 operációs rendszert futtattunk gépünkön. Azzal, hogy április 4-től már Steamen is beszerezhetjük, végre mindenki hozzájuthat, aki legalább DirectX 10-es videokártyával is rendelkezik.

Hogy mégsem lehet felhőtlen a PC-s tábor öröme, nem más, mint a szomorú tény, hogy a Halo: Spartan Assault steames debütálása még véletlenül sem előfutára a Microsoft abbéli szándékának, ami a sorozat további részeinek személyi számítógépeken való kiadására irányulna. Ilyesmiről egyelőre szó sincs, sőt előreláthatólag már Xbox 360-ra sem érkezik több Halo, hiszen mind a tavalyi E3-on mutogatott Halo (5), mind a pletykált Halo 2 Anniversary számára az Xbox One jelenti az ugródeszkát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)