Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - PC-n nem lesz kötelező a Windows 10

|

A Master Chief Collection darabjai a régebbi operációs rendszereken is elfutnak majd.

Hirdetés

A 343 Industries nyitott egy kérdezz-felelek Reddit beszélgetést, ahol a rajongók jól kifaggatták a fejlesztőket a PC-s port részleteiről. Sok fontos kérdésre kaptunk választ, többek között az is kiderült, hogy Windows 7-es rendszereken is futnak majd a játékok.

Hirdetés

A régebbi operációs rendszerek támogatása mellett megtudtuk, hogy a Windows Store-os és a Steames játékosok minden gond nélkül játszhatnak majd együtt, illetve a fejlesztők igyekeznek majd modtámogatással is megtoldani a játékokat. Jól tudják, hogy a Halo első részét a modok tartották életben PC-n, így szeretnék megadni ezt a lehetőséget a folytatásokban is.

Kiderült továbbá, hogy a framerate nem lesz általánosan korlátozva (bár előfordulhat, hogy egyes játékmódoknál megszabnak felső határt), lesz FOV csúszka, és a játékok több különböző képarányt is támogatnak. Új anti-cheat megoldásokat léptetnek életbe és úgy általánosságban igyekeznek minél gördülékenyebbé tenni az online játékélményt.

Sajnos azért nem lesz teljes az öröm. A PC-s és Xboxos játékosok nem játszhatnak majd egymás ellen, nem lesz osztott képernyős mód, és a Halo 5 egyelőre nem fog átkerülni PC-re. Dedikált szervereket sem kapunk megjelenéskor, és az ODST Firefight módja sem jön át egyelőre, de ezek helyzete még változhat a jövőben.

A legnagyobb kérdőjelek az árazás és a megjelenés körül vannak. Azt tudjuk, hogy az egész csomagot egyben meglehet majd venni, ha az összes epizód megjelent, de hogy egyesével mi mennyibe kerül, az kérdéses.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)