Hirdetés

Rövidesen tesztelhető lesz PC-n a Halo 2 klasszikus és felújított változata is

|

Gőzerővel zajlik a Halo-gyűjtemény PC-re való átültetése, már a második résznél tartanak a fejlesztők.

Hirdetés

A hónap elején váratlanul megérkezett PC-re a Halo: Combat Evolved Anniversary, így most már a Halo: The Master Chief Collection két darabja is elérhető a platformon. Nemsokára pedig jöhet is a következő, legalábbis úgy tűnik, hogy szépen halad a fejlesztése.

Hirdetés

A 343 Industries egy hivatalos bejegyzésben emlékeztett minket arra, hogy kronológiai sorrendben haladva a Halo 2-vel és annak felújított változatával, a Halo 2: Anniversaryval fog foglalkozni. Egyúttal azt is elárulták a fejlesztők, hogy terveik szerint a következő tesztidőszakban már kipróbálhatóak lesznek a játék klasszikus és új verziójának bizonyos tartalmai, továbbá a Halo: Reach-hez tartozó Forge és Theater is.

Sőt, még arra is van esély, hogy kap néhány hanggal kapcsolatos javítást a Reach, de erre azért még ne vegyünk mérget. A srácok egyébként úgy kalkulálnak, hogy március végén elindíthatják a következő tesztidőszakot, szóval lehet, hogy nem is kell már sokat várnunk arra, hogy belekóstoljunk a gyűjtemény egy újabb részébe.

Ti mennyire vagytok elégedettek eddig a Halo: The Master Chief Collection PC-s változatával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)