Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - a Reach következő tesztelésén már többen vehetnek részt

|

Sőt, az is lehet, hogy a következő nyilvános bétában már egy jól ismert játékmódot is kipróbálhatunk.

Hirdetés

Most hétvégén rajtolt el a PC-s Halo: The Master Chief Collection legelső bétatesztje, amely során a kiválasztott játékosok a Halo: Reach egyik kampányát próbálgathatják. Természetesen már tervben van a következő tesztidőszak is, ami picit nagyobb volumenű lesz.

Hirdetés

A 343 Industries közzétett egy elég terjedelmes posztot a Halo hivatalos oldalán, amiből sok más érdekesség mellett az is kiderült, hogy a Halo: Reach következő PC-s tesztjére már sokkal több ember juthat be. A tervek szerint a fejlesztők akkor akarnak ilyen bétákat tartani, ha elkészültek egy-egy nagyobb funkcióval, tehát elképzelhető, hogy az egyes tesztelések más és más apróságokra fókuszálnak majd.

Elméletileg a Firefight nevű játékmód is kipróbálható lesz hamarosan, sőt nem kizárt, hogy már a második bétateszt során fejest ugorhatunk a mókába.

Ti ki tudtátok próbálni a PC-s Reachet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)