Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - valóban érkezik PC-re, és Steamen is megvásárolható lesz

|

Xbox One után egy újabb platformra látogat el a Halo-játékokat tömörítő gyűjtemény, ami hamarosan bővülni is fog, érkezik a Halo: Reach.

Hirdetés

Számítani lehetett arra, hogy PC-re is meg fog jelenni a legendás sorozat négy részét tartalmazó pakk, a Halo: The Master Chief Collection, hiszen nagy bejelentésre készült a Microsoft. Így is történt, szóval hamarosan már nem csak konzolon lesz játszható.

Hirdetés

A Microsoft a legújabb Inside Xbox livestream keretén belül leplezte le, hogy érkezik PC-re is a gyűjtemény, ráadásul nemcsak a Microsoft Store-on keresztül, hanem Steamen is megvehetjük azt. Sőt, a tervek szerint még a Halo: Reach is benne lesz a pakkban, és az fog először megjelenni. Ezt követően érkezik majd a többi rész, amiket a Microsoft fokozatosan fog kiadni, a legkorábbitól kezdve a legújabbig. Egyébként az is meg lett erősítve, hogy a Reach támogatni fogja a 4K-s felbontást és 60 fpssel fog futni, ami kifejezetten örvendetes lehet a PC-sek számára.

A Reach esetében az Xbox One-on megjelenés egy kicsit sajátos lesz, itt ugyanis csak a játék multiplayer szeletét integrálják egyből a Halo: The Master Chief Collectionbe, a kampányt és a Firefight módot külön meg kell vásárolni - az Xbox Game Pass előfizetők persze mindhez azonnal hozzáférnek.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik a PC-s Halo: The Master Chief Collection, úgyhogy kíváncsian várjuk a megjelenési dátumot. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)