Hirdetés

Halo: Reach - ha minden jól megy, még ebben a hónapban kipróbálhatjuk PC-n

|

Úgy tűnik, hogy már nincs sok hátra a Halo: The Master Chief Collection tesztidőszakának kezdetéig.

Hirdetés

Kitörő örömmel fogadták a játékosok, hogy a Halo: The Master Chief Collection a Halo Reachcsel kiegészülve megjelenik PC-re is (még ha a Halo 5: Guardians-t nem is tartalmazza), a fejlesztők például egy rakás pizzát kaptak a rajongóktól. 

Hirdetés

Ahogy a bejelentéskor kiderült, először az előzményeket elmesélő Halo: Reach fog megjelenni, ezt követően érkezik majd fokozatosan a többi rész, a legkorábbitól kezdve a legújabbig. A vállalat mindegyikhez tervez bétatesztet, a sort értelemszerűen a Reach nyitja. A Halo közösségi vezetője, Brian "Ske7ch" Jarrard most Twitteren árulta el, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Reach bétája már ebben a hónapban elrajtol: 

Ha szeretnétek részt venni a próbakörben, akkor regisztráljatok a Halo Insider honlapon. Nemrég egy kérdezz-felelek során egyébként az is kiderült, hogy a The Master Chief Collection a Windows 7-et is támogatni fogja a Windows 10 mellett, így az sem jelenthet akadályt, ha régebbi az operációs rendszeretek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)