Hirdetés

Jól halad a munka, kaptunk néhány friss képet a PC-s Halo: The Master Chief Collectionből

|

A 343 Industries fejlesztői gőzerővel dolgoznak a játékok átportolásán, és már tudtak is mutatni nekünk ezt-azt.

Hirdetés

A Halo: Reach már december eleje óta elérhető PC-n is, a későbbiekben pedig érkezik a The Master Chief Collection többi darabja is. Sajnos pontos megjelenési dátumokat még nem kaptunk ennek kapcsán, de azért a fejlesztők most emlékeztettek minket, hogy szépen haladnak a munkával.

Hirdetés

A 343 Industries tartott egy kis beszámolót a gyűjteménnyel kapcsolatban, a srácok elmondták, hogy a Halo: Combat Evolved Anniversary PC-s változata jelenleg pre-alpha szakaszban van, és ha továbbra is ilyen jól haladnak, akkor akár már 2020 januárjában megtarthatják az első tesztidőszakokat, amelyek során a rajongók is kipróbálhatják a kalandot. Kaptunk egy képet is a játékból:

A Halo 2: Anniversary port fejlesztése kicsit le van maradva az első részhez képest, de nincs nagy baj, mert a srácok egész jól haladnak a főbb funkciók összerakásával. Ebből is tudtak mutatni nekünk egy screenshotot:

Szóba került még a Halo 3 is a bejegyzésben, de erről nem igazán osztott meg konkrét részleteket a csapat, mindössze kaptunk egy képet, amin a harmadik rész kampányának menüje látható. Íme:

Ti várjátok már a Halo: The Master Chief Collection PC-s megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)