Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - júniusban, a Reachcsel indul a béta

|

Vagy röviddel az E3 előtt, vagy csak utána fog beindulni a publikus tesztelés.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy április végén már pörgethetjük a Reachet, de ebből végül nem lett semmi. Azért olyan sokáig nem fognak csúszni a dolgok: az E3-on a látogatóknak lehetőségük lesz a Halo: Reach kampányának egy pályáját PC-n végigtolni.

Hirdetés

Azt, hogy pontosan mikor indul majd a többjátékos publikus teszt, még mindig nem tudják a fejlesztők, de vagy az E3 előtt pár nappal, vagy utána veszi kezdetét. A rajongóknak addig is érdemes lehet végignézniük a legutóbbi fejlesztői stream felvételét. Abban elmesélték, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a PC-s portoláshoz.

Első körben a Halo Insider program tagjai vehetnek majd részt a bétatesztben. A jelentkezéshez látogassátok meg ezt az oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)