Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - trailer, koncepciórajzok, gameplay

|

Az RTX 2014 során a 343 Industries ontotta a Halo: The Master Chief Collection anyagokat, és továbbra is biztosak vagyunk, hogy emiatt megéri majd Xbox One-t venni.

Hirdetés

Négy játék egy áráért, felturbózva, ajándékokkal - nagyon lerövidítve ez a Halo: The Master Chief Collection, ami Xbox One-exkluzívként jelenik meg novemberben.

Lehet, hogy kimaradt egyik-másik Halo játék, és aki pótolni vagy nosztalgiázni akar, annak ez lesz a tökéletes választás. Mivel a Halo: Anniversaryt már láttuk (de persze ezen is javítanak még), a 343 Industries inkább a Halo 2: Anniversaryt mutogatja szüntelen, most épp egy trailer, két artwork, és egy tízperces gameplay videó formájában, amit a woooshness nevű YouTube felhasználó rögzített egy livestream során. Köszönjük neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)