Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection - hatalmas update érkezett a csomaghoz

|

Még épp időben, az Xbox Game Pass-es megjelenés előtt.

Hirdetés

A Microsoft a gamescomon jelentette be, hogy nemsokára a Halo: The Master Chief Collection is az Xbox Game Pass része lesz. Ehhez kapcsolódóan a 343 Industries méretes, nagyjából 73 GB-os patchcsel készült.

Hirdetés

A frissítés leginkább az Xbox One X-es játékosoknak kedvez - a játék már támogatja a 4K felbontást és a HDR-t is. Különböző HDR és SDR beállításokkal is lehet variálni az egyedi játékélmény elérése érdekében.

Fejlesztették a matchmaking rendszerét, és már elérhetőek a dedikált szerverek is. Nem kell minden meccs befejeztével újat keresni, maradhatunk abban a lobbiban, amiben játszottunk. A ranked meccsek rendszere is változott - a játékosok csak a saját rangjukhoz képest 10-zel alacsonyabban, illetve magasabban rangsorolt ellenfelekkel kerülhetnek össze. Ezeken túl már összesen 14 playlist közül választhatjuk ki, milyen online meccset kívánunk játszani. Az update-et követően először csak 5 lesz elérhető, de a játékosbázis növekedésével és idővel később bővít a 343 Industries.

Néhány új képet már publikált a fejlesztőcsapat a frissítésről, az alábbi galériában láthatjátok, hogy fog kinézni az új menürendszer:

Ezeken kívül a Halo: The Master Chief Collection kapott offline LAN támogatást is, illetve telepítéskor kiválaszthatjuk, hogy mely játékokat és nyelveket szeretnénk installálni, hogy a kollekció ne foglaljon túl sok helyet a merevlemezen.

Az update további részleteit a Halo Waypoint oldalán találjátok, ahol a fejlesztők megadták az elérhetőségeiket, hogy a játékosoknak legye lehetősége visszajelzésekkel reagálni a frissítésre.

A Halo: The Master Chief Collection várhatóan szeptember 1-től lesz elérhető az Xbox Game Pass rendszerében. Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)