Hirdetés

A Halo: The Master Chief Collection is jobb lesz Xbox One X-en

|

Az új konzol felturbózza egy kicsit a Halo-gyűjtemény teljesítményét.

Hirdetés

A Halo 5: Guardians megjelenése előtt a Microsoft gyorsan összeszedte a korábbi epizódokat, majd egybecsomagolva kiadta azokat Xbox One-ra, és most kiderült, hogy a legújabb gép még tovább fokozza majd a Halo: The Master Chief Collection által nyújtott élményt.

Hirdetés

A fejlesztő 343 Industries egy élő közvetítés során jelentette be, hogy az Xbox One X a Halo-gyűjteményt is feldobja majd egy-két újdonsággal, és ezt később a Twitteren is bejelentették, azonban részleteket egyelőre nem árultak el a srácok. Továbbá az is kiderült, hogy a stúdió számos olyan hibát is kijavít, amelyek a játék 2014-es megjelenése óta jelen vannak.

Szerintetek milyen újítások tudnák jobbá tenni a Halo: The Master Chief Collectiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)