Hirdetés

Halo Trilogy - The Complete Original Soundtracks megjelenés

|

Holnap ötlemezes zenei kollekcióval és speciális Halo Wars tartalmakkal gazdagíthatjuk Halo gyűjteményünket.

Hirdetés

A milliós tömegeket megmozgató Halo trilógia újabb mérföldkövéhez érkezett, ezúttal nem frissen bejelentett rekordokkal kívánjuk szélesíteni tudásbázisotokat esetleg megdöbbenést keltő exkluzív Halo Wars információkkal szolgálni. Holnap átmoshatjuk füljáratainkat egy gigantikus, Halo univerzumból kiszipolyozott zenei gyűjteménnyel, melyben ismét felcsendülnek az évek folyamán megismert dallamok és dalbetétek. A Halo Trilogy - The Complete Original Soundtracks névre hallgató ötlemezes kollekcióban megtalálhatjuk mindhárom játék teljes zenei anyagát és rátenyerelhetünk egészen különleges tartalmakra is. Ha megvásárlása mellett döntünk, elsők között belekóstolhatunk a Halo Wars muzikális felhozatalába, összesen négy bemutatószámmal kedveskednek, mindegyiket az Ensemble Studios zenebona-felelősének, nevezetesen Stephen Rippy-nek köszönhetjük. Mindemellett a Halo Wars Bónusz DVD-n belopakodhatunk a kulisszák mögé és szemrevételezhetjük a játék főcímdalának rögzítését, plusz, megkapjuk a Halo Wars hadjáratának nyitó képsorait Five Long Years néven. A Halo Trilogy - The Complete Original Soundtracks december másodikán, azaz holnap kerül forgalomba tradicionális és elektronikus formában a Sumthing Else Music Works kiadásában.


A Halo Trilogy - The Complete Original Soundtracks tartalma:
 
Disc 1 - Halo: Combat Evolved Original Soundtrack.
Disc 2 - Halo 2 Original Soundtrack Volume Two.
Disc 3 - Halo Wars Bónusz DVD (négy bemutatószám 5.1-es hangzásban, a kulisszák mögött: a Halo Wars főcímdalának rögzítése, „Five Long Years" bevezető videó)
Disc 4 - Halo 3 Original Soundtrack.
Disc 5 - Halo 3 Original Soundtrack (a negyedik lemez folytatása)

 

halotrilogy.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)