Hirdetés

Halo Wars 2 - PC-sek és konzolosok egymás ellen!

|

A Halo Wars 2-ben már egymásnak feszülhetnek a konzolos és PC-s stratégák, és egy külön ranglétra is készült a két platform versengéséhez.

Hirdetés

Ahogy a 343 megígérte, úgy le is szállította a Halo Wars 2 cross-play támogatását a PC és Xbox One között. A játékosok most már együtt játszhatnak kampány, Blitz Firefight, Terminus Firefight, Custom Games és Unranked módokban.

Hirdetés

Akik komolyan ki akarják deríteni, hogy a konzolos vagy PC-s stratégák-e a jobbak, azok beléphetnek a kimondottan erre szolgáló 3v3 Ranked X War módba. A játékosok visszajelzéseitől függően a cross-play lehetőségeket lehet, hogy kiterjesztik majd a többi játékmódra is, de ez rajtatok áll majd.

A cross-play funkciókat szépen lassan teszik elérhetővé, hogy azonnal javíthassanak minden felmerülő problémát. Szerintetek mennyire lesz haszna ennek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)