Hirdetés

Halo Wars 2 - mostantól ingyen lehet kipróbálni

|

Nem kellett sokat várni a Halo Wars 2 demó megjelenésére. Na jó, a PC-seknek kell még egy kicsit.

Hirdetés

Pont egy hete jelent meg a Halo Wars 2 Xbox One-ra és PC-re, ami elődjéhez hasonlóan megint megmutatta, hogy van értelme stratégiai játékot készíteni konzolra. Persze erről nem csak a kritikusokat, a játékosokat is meg kell győzni, és ebben segíthet az ingyenes demó. (Mielőtt még bárki megkérdezi: van fizetős demó, az InFamous: First Lightra és a Metal Gear Solid V: Ground Zeroesra például simán mondhatjuk ezt.)

Az Xbox One-ra már elérhető, Windows 10-re pedig hamarosan érkező kipróbálható verzió egyetlen küldetést tartalmaz, a The Signalt, és aki letölti, belenézhet a Blitz Firefight módba is, melyben egy előre elkészített paklit használva harcolhat gépi ellenfelek ellen.

Sajnos annyi a probléma, hogy egyelőre csak Gold előfizetők tölthetik. Reméljük, hogy ha megjön a PC-s változat, mindenki más számára is megnyílik a lehetőség, különben elég rosszul veszi ki magát, hogy minden PC-s játszhat, de a One-osok közül csak az előfizetők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)