Hirdetés

Halo Wars 2 - kritikus hiba miatt csúszik a DLC

|

Ezen a héten kellett volna megjelennie a Colony DLC-nek de a 343 Industries szerint néhány fránya bug miatt ez nem sikerült.

Hirdetés

Kifejezetten élvezhetően sikerült a Halo Wars 2, így egyáltalán nem csoda, hogy a Microsoft szeretné egy kis DLC-vel is megszólni a játék rajongóit. A terv szerint ezen a héten kellett volna megjelennie a Colony nevű DLC-nek, viszont a 343 Industries most egy közleményben magyarázta meg, hogy ez miért nem jött össze.

A csapat legújabb blogbejegyzésében többek között szó esett arról is, hogy milyen akadályok álltak a Colony megjelenésének útjába, a srácok pedig nem köntörfalaznak: egyszerűen olyan kritikus hibák vannak még a DLC-ben, hogy ilyen formában nem hajlandók kiszúrni vele a rajongók szemét.

A hibát a Skitterer egységek okozták, amik ugye a különféle barátságos egységekre ráoperálható, önműködő ágyúk. Az volt a probléma, hogy amikor egy Skitterer elkezdett lőni valamire, akkor onnantól megállás nélkül tüzelt, függetlenül attól, hogy benne van-e a látószögében vagy a hatótávolságában az egység.

Talán érezhető, hogy egy ilyen probléma nem tesz jót a játék egyensúlyának, szóval a srácok úgy döntöttek, hogy inkább a végére járnak ennek a jelenségnek.

A csapat ugyanakkor mindenkit megnyugtatott, hogy a jövő héten már tényleg a kezükbe vehetik majd a Colony DLC-t. Ti mennyire várjátok? Nyomatjátok még a Halo Wars 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)